Babykleding

Boxpakje Sara

Wat zijn er veel leuke kleertjes te vinden voor baby’s! Toen ik na 16 weken zwangerschap wist dat ik een meisje zou krijgen, kon ik eindelijk losgaan met shoppen! 
Ik hou van neutrale tinten zoals beige, bruin, wit. Leuke pakjes, gecombineerd met haarbandjes & mutsjes en bijpassende sokken of slofjes. En nu de baby er eenmaal is.. vind ik het heerlijk om lekker te tutten met haar! Elke dag leg ik een setje kleertjes klaar voor de volgende dag. Super leuk om alles bij elkaar te zoeken. Dat deed ik al toen ik nog zwanger was, setjes bij elkaar zoeken en bedenken hoe het haar zou staan. 

Toen Little Bumpy’s vroeg of ze een pakje mochten opsturen, hoefde ik daar niet over na te denken! Super leuk dat ik zelf wat uit mocht zoeken in de webshop. Dus dat werd natuurlijk een mooi beige boxpakje! Het werd geleverd met een mutsje en bijpassende slofjes, waardoor je meteen een heel mooi setje hebt. Love it!
Deze neutrale kleur kan zowel voor jongens als voor meisjes, maar in de webshop zijn ook nog andere mooie kleuren te vinden zag ik. 
Het pakje is van een mooie kwaliteit en lekker zacht en warm voor de baby. Door middel van drukknoopjes kun je het boxpakje aan en uit doen, super handig wanneer je gaat verschonen. 

Het boxpakje staat haar zo leuk, echt heel cute! Helaas heeft die kleine meid van mij iets grotere voeten, dus de slofjes kreeg ik niet mooi aan haar voetjes (na eventjes proberen en een gefrustreerde baby, heb ik de hoop opgegeven haha). Maar, wat een leuk en fijn setje is dit! 

Dankjewel, heel blij mee! 

Liefs Lonneke 

© 2017 - 2023 Little Bumpys | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel